RSS Feed

About

Dacă aș fi întrebată ce sunt, aș spune că sunt o cititoare. Cel puțin asta aș vrea să spun…Până atunci, mă prezint cu Elena. Ca să fiu sinceră, vă spun că am fost destul de nehotărâtă când am creat acest blog, dar a meritat și iată-mă aici, scriind cum am început ”Mina Cărților”,  bucurându-mă că nu pot da înapoi. Probabil că vă întrebați de la ce vine numele blogului, ei bine…cred că știm cu toții că există cărți pe care le iubim (acestea sunt pietrele prețioase) și cărți pe care le punem în bibliotecă fără să le citim, sau chiar le citim, dar fără plăcere (exact ca niște pietre fără valoare).

Și aici se află un paradox: marile opere nu sunt apreciate de toată lumea, iar cărțile pe care unii oameni le adoră sunt văzute de alții ca niște cuvinte fără sens, nelegate între ele. Drept este că gusturile nu se discută și ca să ne asigurăm că așa rămâne, să continuăm să minerim!

Reclame

2 responses »

 1. Ce descriere frumoasa! Felicitari, Elena, pentru initiativa de a-ti deschide propriul blog, sunt sigur ca o sa-ti aduca multa satisfactie si bucurie! >:D<

  Răspunde
  • Mersi, Alex! Trebuie sa îți spun că sunt foarte fericită, dar fără Ecaterina nu aș fi reușit. Deschiderea blogului o consider o reușită și simt că citirea unei cărți o pot împărtăși acum și cu ceilalți. ^.^
   P.S.: Nu aș fi crezut că recenzarea cărților mă va face să înțeleg mai bine mesajul textului, sigur mă va ajuta foarte mult mai încolo.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

To Infinity and the Bookshop

My bookish haven ...

Universe of books

Devorăm cărți împreună !

books & other proofs

where I can allow my mind spill all over the place

booknerderie

where nerding out is totally acceptable.

senselblog

INTERACTION, EVOLVED.

%d blogeri au apreciat asta: